Indramning

Billeder skal i glas og ramme

I galleriet kan du vælge imellem et stort udvalg, af træ- og aluminiumsrammer i mange farver og profiler, kartoner, glastyper og opklæbninger.  Alle indramninger udføres på eget værksted og tilpasses og laves efter emnet specialmål, det sikre det rigtige materialevalg og den, altid høje kvalitet på din indramning.  På den måde kan jeg sikre, at du får en god oplevelse, og at du hurtigt får dit billede hjem på væggen.

Jeg bruger traditionelle håndværksteknikker og har en høj faglig stolthed, samtidig udvikler jeg også løbende nye indramningsmetoder til de efterhånden mange speciel opgaver – med respekt for traditionen.

Jeg tager imod alle opgaver og giver dig kvalificeret vejledning i, hvordan du vælger den indramning, som passer bedst til lige netop dit billede. Jeg har et stort udvalg af rammeprofiler, passepartout-, bagkarton- og glas-typer. De fleste rammeprofiler har en typisk nordisk design-stilretning, enkelt og elegant, ikke for pyntet.

Har du en opgave, er du velkommen til at komme forbi DinKunst med den, så vil jeg bestræbe mig på at yde en personlig og god betjening under hele forløbet, og gerne krydret med et 🙂

Jeg tilbyder:

– trærammer – svæverammer – alurammer – skifterammer – fotorammer – passepartout – laminering – blindrammer – opspænding – opklæbning – ophængningssystemer – speciel opgaver – reparation

Vi har lavet mange forskellige og individuelle indramninger.

– litografier, serigrafier, øldåser, trøjer, malerier, wet plates (glasplader) etc.